La Fira Centre Comercial aposta de nou per l’adopció i acollida d’animals

La Fira Centre Comercial continua apostant pel foment de l’adopció i acollida d’animals sense llar a través d’una jornada, la segona que convoca, per a conscienciar sobre aquesta realitat i fer visible la necessitat de donar a les mascotes abandonades una nova oportunitat en la societat.

La iniciativa tindrà lloc el proper dissabte 26 de febrer i posarà en marxa diverses activitats. La Planta Segona del Centre Comercial acollirà, de 12h a 20h, un espai en què sis associacions presentaran als assistents la tasca que duen a terme, les formes de col·laborar amb elles i els processos d’adopció d’animals que busquen una nova llar. Hi seran presents l’Associació Reus Gats, SOS Gat Salou, Galgos 112, Peluts amb Bigoti, Gaia Tarragona i l’Associació Protectora d’Animals de Tarragona. Algunes d’elles vindran acompanyades d’animals en adopció perquè els visitants els puguin conèixer.

Una de les novetats d’aquesta segona jornada per l’adopció i acollida d’animals és la celebració de diverses ponències i projecció de pel·lícules que tindran lloc el matí i migdia del mateix dia 26 de febrer a la Sala 2 dels Cinemes Axion. Les intervencions abordaran realitats com les que travessen els gossos al món de la caça o els gats del carrer. A més, es projectaran el documental “Febrero, el miedo de los galgos” i la pel·lícula “Mascotas 2”. L’assistència a les ponències i projeccions serà completament gratuïta realitzant una inscripció prèvia a través de la web de La Fira (www.lafiracentrecomercial.com)

Per altra part, del 21 al 26 de febrer La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, realitzarà dos sortejos entre els seus clients. El primer serà de 5 lots de productes per animals de Kiwoko valorats en 100€ cadascun i el segon permetrà guanyar un dels lots de productes de les protectores amb les que ha col·laborat La Fira i amb un import de 50 euros cadascun. Durant aquests dies, a la Planta Baixa de la Fira Centre Comercial s’hi instal·larà una mostra informativa i amb imatges de les diferents associacions participants en què es mostrarà la seva valuosa tasca social.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.