La Fira Centre Comercial arriba als 1.000 llibres en el seu punt d’intercanvi

Coincidint amb el Dia Internacional del Llibre i la celebració de Sant Jordi, La Fira Centre Comercial celebra un nou èxit al punt d’intercanvi de llibres, aconseguint recollir 1.000 llibres des del començament de la iniciativa, el passat 23 d’abril de 2023.

El punt d’intercanvi de llibres, situat en la Planta Primera, funciona sota el sistema de “deixa un llibre i agafa un altre”, la qual cosa permet als usuaris intercanviar els seus exemplars llegits per altres nous. A més, l’espai compta amb la col·laboració de la pàgina International Book Crossing, que promou l’intercanvi de llibres a nivell global. Els visitants de La Fira Centri Comercial poden deixar els seus llibres en el Punt d’Atenció al Client perquè siguin registrats i posteriorment col·locats en l’espai d’intercanvi.

Amb aquesta iniciativa, La Fira Centre Comercial contribueix activament a la difusió de la lectura i manté visqui la tradició d’adquirir llibres durant la festivitat de Sant Jordi, que coincideix amb el Dia Internacional del Llibre.

A més del punt d’intercanvi de llibres, La Fira, gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, ofereix altres activitats per a celebrar Sant Jordi. Per a celebrar aquest dia tan especial, s’ha instal·lat un fotoreclam en la Planta Segona que convida als visitants a compartir una foto en les seves xarxes socials. Els tres primers usuaris que publiquin una foto han guanyat unes entrades per als cinemes Axion, oferint així una experiència completa de celebració per als amants de la lectura i el cinema.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.