LA FIRA CENTRE COMERCIAL CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI

El balanç del primer any de funcionament, amb més de 4 milions de visites, és molt optimista.

Reus, 7 de novembre de 2016.- La Fira Centre Comercial celebra aquests dies el seu primer aniversari, d’ençà que obrís portes el 6 de novembre de l’any passat, i ho fa amb dades molt positives que conviden a l’optimisme i evidencien que aquest equipament s’ha integrat a la societat reusenca i s’ha convertit en un pol d’atracció comercial a les comarques tarragonines.

Durant el primer any, segons les dades oficials, s’han superat els 4.000.000 de visitants, una xifra que compleix amb les expectatives fetes inicialment per La Fira Centre Comercial. Un fet a tenir en compte és la diversitat de procedència dels visitants ja que, a més dels habitants de la zona i els procedents de diferents punts de l’Estat, s’ha rebut la visita de persones de França, Bèlgica, el Regne Unit o Rússia. En el cas dels visitants locals, un 57% són de Reus i la resta de poblacions properes com ara Cambrils, Salou, Tarragona, Valls, Tortosa o El Vendrell. Al llarg d’aquest primer any, han accedit a l’aparcament de La Fira Centre Comercial fins a 400.000 vehicles.

Altres dades interessants són les de permanència dels visitants a l’equipament comercial, 102 minuts de mitjana, i el fet que cada persona l’ha visitat fins a cinc vegades al mes. Un 68% dels visitants són dones i el 32% són homes.
Amb les dades a la mà, els responsables de La Fira Centre Comercial ja han avançat que en la nova etapa que s’inicia, hi ha com a objectiu seguir fent atractiva l’experiència de compra dels visitants. Així, s’enceta aquest segon any d’activitat amb millores en l’equipament que, amb nous serveis, esdeveniments i promocions, tindran com objectiu cobrir les necessitats del visitants en un entorn còmode i singular, provocant experiències úniques. Entre les millores, cal destacar que aquesta setmana es finalitzaran els treballs corresponents a la instal·lació de portes als accessos per a vianants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.