La Fira Centre Comercial col•labora amb el crei-xement del Seguici Festiu de Reus

La Fira Centre Comercial col•labora amb el creixement del Seguici Festiu de Reus

 

Els elements del Seguici són un dels atractius de les festes majors de Reus i enguany tindran un nou protagonista, el Lleó Petit, que serà possible a través dels seus diferents padrins com La Fira Centre Comercial que s’ha sumat a aquest important esdeveniment apadrinant la corona del nou element festiu que s’unirà al Seguici durant els actes del proper 22 de setembre, en el marc de la festa major de Misericòrdia.

MayteForjan, gerent de La Fira Centre Comercial, ha explica que “la intenció de La Fira Centre Comercial és continuar donant suport a aquelles activitats i accions que ajudin a dinamitzar la vida social i cultural de la ciutat de Reus. Sempre és un plaer poder donar un cop de mà a iniciatives com aquesta”.

El Seguici Petit de Reus és un dels moments més esperats quan arriben les dates festives de Sant Pere i Misericòrdia, i any rere any s’intenta augmentar el nombre d’elements que el composen però no és fàcil aconseguir-ho perquè fer un element festiu costa molts diners. Per aquest motiu, el cap de colla del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius, ha agraït que “La Fira Centre Comercial ha posat totes les facilitats per apadrinar part del futur Lleó Petit des del primer moment i això és lloable”.

La col·laboració entre La Fira Centre Comercial i la colla del Lleó de Reus no acaba aquí perquè el centre comercial disposarà d’un punt de distribució del marxandatge de l’entitat festiva. A més, el proper 16 de juny el Lleó gran visitarà La Fira Centre Comercial per fer gaudir al seus visitants amb els seus elegants balls i passejades. Aquesta bèstia del Seguici repetirà visita als mesos de juliol i agost.

La corona del Lleó Petit és obra de la joiera reusenca Siat Sans que ja ha treballat anteriorment amb altres elements del seguici de la ciutat i que ara ha fet una peça única, construïda amb una armadura de fil que va bastida amb planxes de llautó, que té detalls de coure i pedres de vidre de colors.

Amb aquest apadrinament, La Fira,Centre Comercial que gestiona MerlinProperties, continua amb el seu compromís de col·laborar en les tradicions, festes i vida social de la ciutat de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.