Viure la festa, sortir al carrer!

Viure la festa, sortir al carrer!

 

Tenim a punt el programa preparat per celebrar la Festa Major de Sant Pere

Aquest és un dels moments de l’any més esperats per molts de nosaltres, grans i petits, membres de les entitats festives, persones de fora que ens visiten, famílies senceres que surten al carrer per participar a la gran quantitat d’actes que hi ha preparats.

Durant uns dies ens movem per viure la festa i sortir al carrer. Celebrem actes de tot tipus, la primera referència dels Bous festius a la ciutat fa 675 anys, o el centenari de l’Orfeó Reusenc, amb un concert extraordinari a la Prioral el dia 24 després del Pregó de Festes que ens oferirà el Xavier Graset, per exemple. Però els actes són molts i diversos, des dels més nous en el programa festiu als més tradicionals.

Enguany, amb motiu de la Ciutat de la Música 2018 un dels accents de la programació
és precisament la música, amb concerts de festa, música jove, clàssica, concerts per a
tots els públics, als carrers, als terrats o a les places. Sentirem l’olor de la pólvora dels diables o de la Tronada, ballarem al ritme de les gralles i seguint els gegants, riurem amb els amics i els veïns durant les revetlles, o seurem tranquil·lament en una terrassa fent un vermut.

Ens agrada pensar en una festa inclusiva, per a tothom, amb actes per a totes les edats i tots els públics. Perquè és a través de la tradició, del nostre patrimoni i de la nostra història com ens projectem també en l’actualitat i vers el nostre futur. Us convidem un any més a viure amb nosaltres la festa i a sortir al carrer. Bona Festa Major!

Montserrat Caelles Bertran Regidora de Cultura
Montserrat Caelles Bertran, Regidora de Cultura
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.