La Fira Centre Comercial es convertirà en un autèntic Street Gaming aquest estiu

Els amants de la realitat virtual i jocs arcade o els més adeptes a Fifa o Fortnite tenen una cita a La Fira Centre Comercial que a partir del 15 de juliol es convertirà en un Street Gaming únic i ple d’emocions i diversió.

La Planta Baixa del centre comercial acollirà una zona de Realitat Virtual i Jocs Retro d’Arcade, a més d’un simulador de conducció. Aquesta activitat tindrà lloc en horari de 17h a 21h de dilluns a divendres i els dissabtes i diumenges de 11h a 14h i de 16h a 21h.

Mentrestant, la Planta Segona serà la seu de la Zona de torneigs on, de dilluns a divendres, es podrà jugar lliurement a Fortnite i a Fifa21. Els dissabtes es faran les competicions de la plataforma Fifa21 i els diumenges serà el torn per a les de Fortnite. En tots dos casos, els guanyadors del cap de setmana obtindran com a premi cadires gaming i perifèrics per a gamers.

El divendres 9 de juny, a través del web de la Fira Centre Comercial, s’obriran les inscripcions per participar en totes aquestes activitats que es complementaran amb la presència d’influencers convidats i jugadors professionals de Fifa21 o Fortnite, perquè els participants a les activitats puguin interactuar amb ells.

Entre tots els participants, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, sortejarà perifèrics per a gamers com ara auriculars, altaveus o teclats. A més, a través de les xarxes socials es durà a terme un altre sorteig on es podran aconseguir més articles regal.

A través d’aquest programa d’activitats, l’emoció està assegurada a La Fira Centre Comercial que es convertirà en un Street Gaming únic entre el 15 de juliol i el 15 d’agost.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.