La Fira Centre Comercial instal·la un punt de recollida de material i aliments per al poble ucraïnès

La situació a Ucraïna és cada cop més desesperada pel conflicte bèl·lic amb Rússia que no té vies ràpides de solució. Per aquest motiu, La Fira Centre Comercial s’ha sumat a la campanya solidària iniciada a nivell internacional habilitant un punt de recollida de material de primers auxilis, aliments i estris de primera necessitat. L’espai és just al costat del Punt d’Atenció al Client, a la Planta Carrer, i obert a tota la ciutadania.

La iniciativa es fa en col·laboració de l’entitat sense ànim de lucre Open Europe, centre d’idiomes i de projectes internacionals d’educació amb seu al Raval de Sant Pere de Reus que, des dels primers dies de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia, està enviant furgonetes plenes de material cap a Polònia cada cop que recull els 1.500 euros de benzina que costa cada viatge.

Pels interessats en fer aportacions al punt de recollida de La Fira Centre Comercial, es necessiten medicaments de primers auxilis, mascares, venes, tiretes, menjar que no estigui envasat en vidre, sacs de dormir, tot tipus de productes d’higiene, mantes, roba tèrmica, llanternes, piles o carregadors solars per a telèfons mòbils.   La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, s’ha sumat així a la campanya iniciada per la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.