La Fira Centre Comercial patrocina un any més el Rally Costa Daurada Legend

El Rally Costa Daurada Legend arriba enguany a la seva sisena edició i ho fa amb el patrocini de La Fira Centre Comercial. La competició d’àmbit internacional, exclusiva per a vehicles històrics i clàssics de velocitat, Legend i regularitat, tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre als trams ja tradicionals i cronometrats del Mundial a les carreteres de les comarques tarragonines.

Des d’aquest passat dilluns, a través d’un Photocall instal·lat a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial, els qui s’hi facin una foto i etiquetin al Centre Comercial entren al sorteig de 5 packs que inclouen una samarreta oficial i una placa metàl·lica del Rally cadascun.

La sortida del Rally es farà a les 17.00h del divendres 29 d’octubre des de la Plaça de la Llibertat de Reus. La primera secció d’aquesta etapa es desenvoluparà per les carreteres de Vilaplana, la Mussara i Farena. Un cop enllestida, a les 18.00h, es farà el reagrupament de vehicles a la Plaça de l’Univers, davant de La Fira Centre Comercial. La segona secció de l’etapa repetirà el mateix recorregut i està previst que s’iniciï a les 19.45h.

La part més espectacular del Rally Costa Daurada Legend són els vehicles de competició que hi participen ja que són dels anys 70, 80 i 90 que, per a molts aficionats, són les dècades més importants dels ral·lis.

Sobre SILICIUS

SILICIUS és la SOCIMI del Grup MAZABI especialitzada en la compra i gestió activa d’actius en rendibilitat que generin rendes estables a llarg termini per als seus inversors. SILICIUS es regeix pels següents principis de negoci: inversions conservadores a llarg termini, liquiditat dels actius, pagament de cupó anual i baix endeutament.

SILICIUS segueix amb l’objectiu de creixement mitjançant aportacions dineràries i no dineràries, així com operacions corporatives d’escalabilitat de tipologies d’inversions, comptant a la data amb un “pipeline” de diversos projectes en anàlisi per arribar a la xifra objectiu de 1.000 milions d’euros a mig termini.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.