La Fira Centre Comercial proposa un mes d’octubre ple de salut

Reus, setembre de 2018. En el marc de la campanya Més Fira, La Fira Centre Comercial ha preparat un mes d’octubre ple d’activitats al voltant de l’esport i la salut adreçades als seus visitants i a la ciutadania en general. Sota el lema “Mes Vida”, del 2 al 14 d’octubre la Planta Segona del Centre Comercial s’omplirà d’accions encaminades a promoure l’activitat física.

El dimarts dia 2 es farà la primera que girarà al voltant dels reptes motrius en família. El dimecres dia 3 hi haurà salsa en família i Zumba, el dijous dia 4 la proposta és de Gimnàstica hipopressiva i Ioga mentre que el divendres dia 5 hi haurà de nou Zumba i després, Hip Hop.

La setmana següent el calendari d’activitats s’iniciarà el dilluns dia 8 amb Hip Hop i Combat, el dimarts dia 9 hi haurà Pilates i Tai txi, el dimecres dia 10 la proposta de Balls Llatins i el dijous dia 11 tornarà el Zumba. Totes aquestes activitats seran gratuïtes i es faran de 18.30h a 19.15h i de 19.30h a 20.15h, menys la de reptes motrius en família, Balls Llatins i la sessió de Zumba del dia 11 que ocuparan els dos trams.

Però la proposta de La Fira Centre Comercial no acaba aquí perquè es configura amb diverses xerrades que aniran a càrrec de professionals del sector de la salut i l’esport. Dilluns 8 d’octubre el Doctor Luis Franco parlarà sobre el runing com a esport massiu i el control mèdic i posteriorment es presentarà el llibre “La belleza de las cicatrices” de Xavier Miralpeix. El dimarts dia 9, la ciclista i influencer Sandra Jordà conversarà sobre el ciclisme femení i els grans desafiaments esportius. La tercera xerrada la protagonitzarà Núria Castán, millor esportista de Reus 2018 que competeix en la disciplina de snowboard. Les tres xerrades seran gratuïtes i es faran a Cinemes Axion.

A les activitats i xerrades s’hi sumarà la segona Bicicletada Popular Solidària de Reus, que enguany té el patrocini exclusiu de La Fira Centre Comercial i que espera reunir a més d’un miler de persones el diumenge 14 d’octubre. Precisament aquesta és, com la resta de propostes que fa La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, una activitat esportiva, familiar i, en aquest cas, també solidària ja que es fa a benefici de la Fundación Noelia que treballa per promoure la recerca i el coneixement a l’entorn de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.