La Fira Centre Comercial redueix el consum energètic i la generació de residus

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial per la reducció d’emissions de CO2, La Fira Centre Comercial ha donat a conèixer les dades sobre consum energètic i gestió de residus, xifres que col·laboren a reduir l’impacte que suposa l’excés de generació d’energia i els seus efectes.

Pel que fa al consum d’electricitat, exceptuant l’any 2020 per la pandèmia i el tancament dels centres comercials i dels comerços en general, La Fira Centre Comercial ha anat reduint el consum elèctric passant dels 1.554.658 quilowatts hora de l’any 2016 a 1.182.804 de l’any 2022, una reducció o estalvi generat en part per la reducció de les necessitats de climatització. A més, des del juliol de l’any passat, el 100% de l’energia utilitzada per aquest Centre Comercial té una garantia d’origen procedent de les energies renovables.

Si parlem de la gestió de residus, La Fira Centre Comercial també els ha reduït passant de les 339,52 tones l’any 2019 a les 195,18 de l’any 2022, una baixada aconseguida entre altres motius per eliminar alguns rètols que generaven molts dels residus.

D’altra banda, la instal·lació fotovoltaica que té La Fira Centre Comercial des del 2019 ha produït fins ara 358.000 KWh amb el consegüent estalvi d’ús d’energia elèctrica. A això cal sumar-hi l’estalvi de 40.778 Kw/h/any generat pel projecte de mecanització i pas a LED de 245 fluorescents que hi ha als passadissos, escales d’evacuació i zones tècniques de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.