La Fira Centre Comercial rep als primers nadons de l’any 2022 amb un pastís de bolquers

El naixement dels primers nadons de l’any sempre és un esdeveniment que aixeca molta expectació i La Fira Centre Comercial s’ha volgut sumar a aquests moments especials regalant, als tres primers nadons que han nascut aquest 1 de gener de 2022 a l’Hospital Sant Joan de Reus, un pastís de bolquers. El Wael, un nen nascut a les 3.39h del matí, amb un pes de 2,360 kg, ha estat el primer reusenc de l’any.

Saber quan neix el primer nadó sempre és una incògnita però, sigui quan sigui, significa la major alegria per als seus pares i familiars que han estat esperant molts mesos aquest moment. El regal de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, és de ben segur el primer que han rebut a la seva vida els primers nascuts de l’any a la capital del Baix Camp.

Al 2021, La Carla, nascuda a les 17.17h de la tarda de l’1 de gener de l’any passat es va convertir en el primer nadó nascut a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. AL 2020 l’afortunat va ser l’Israel, que va arribar al món a es 7.37h del matí.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.