La Fira Centre Comercial rep un nou taller infantil de La Martina Kids&Us

Els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys tenen de nou l’oportunitat de participar a un dels tallers que La Martina Kids & Us i La Fira Centre Comercial realitzen amb l’objectiu d’apropar-los diversió i aprenentatge. El proper dissabte 12 de març, d’11h a 12.15h, l’escola d’anglès realitzarà l’activitat gratuïta “Little Chef” a la Planta Baixa del Centre Comercial. 

Els nens i nens que hi participin, acompanyats dels seus pares, tindran com a repte cuinar una recepta utilitzant en tot moment paraules i expressions típiques de la cuina en anglès. A més, podran cantar, ballar i fer altres activitats manuals mentre fan aquestes divertides receptes. Amb aquesta acció s’aconsegueix que els participants al taller de cuina millorin el seu vocabulari i aprenguin a cuinar mentre dura l’activitat.

Els interessats en apuntar-se a aquesta activitat, poden fer ja la seva inscripció online a través del link publicat a la web de la fira (www.lafiracentrecomercial.com) i cal que siguin ràpids perquè hi ha poques places.

La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, acull sovint les activitats que realitza La Martina Kids & Us i de fet, el passat 19 de febrer ja va celebrar un altre taller de cuina igual que el del proper 12 de març. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.