La Fira Centre Comercial se suma a “L’hora del planeta”

Amb l’objectiu de reduir els efectes del canvi climàtic i, especialment, conscienciar a la població de la necessitat d’actuar per fer-ho possible, l’organització internacional WWF ha convocat un any més la campanya “L’hora del planeta” a la qual s’hi sumarà La Fira Centre Comercial.

Així, el proper dissabte 30 de març La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, apagarà durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores, tota la seva il·luminació exterior. Amb aquesta acció es fa una aportació del tot necessària per mostrar, entre tots, la preocupació pels efectes que el canvi climàtic està tenint sobre les persones, la natura i l’economia del planeta.

Enguany WWF fa tres peticions més a totes les persones dins d’aquesta campanya i passen per no utilitzar plàstics d’un sol ús, no consumir carn ni fer servir combustibles fòssils ja sigui al transport o a casa.

La Fira Centre Comercial ja ha participat a la campanya “L’hora del planeta” els últims dos anys. Per arribar a tots els públics, WWF convida a conèixer a fons la seva activitat a través de la web www.lahoradelplaneta.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.