La Fira Centre Comercial se suma al Dia Mundial de l’Alzheimer

La Fira Centre Comercial mostrarà de nou la seva cara solidària sumant-se al Dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra el proper dissabte 21 de setembre. Ho farà col·laborant amb l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp, tot distribuint divers material informatiu sobre aquesta entitat al Punt d’Atenció al Client de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties.

Allí es donarà a conèixer l’actualitat de l’associació, s’informarà de com col·laborar-hi i es parlarà del nou centre terapèutic d’estimulació cognitiva per l’Alzheimer i Unitat de Memòria que és l’espai que celebrarà una jornada de portes obertes dies després, del 26 al 28 de setembre. A més, La Fira Centre Comercial regalarà un set de jocs d’habilitat al seu Punt d’Atenció al Client, fins a esgotar existències, a totes les persones que s’hi apropin per informar-se. Per altra part, La Fira Centre Comercial distribuirà a tots els seus establiments un llaç verd, el símbol associat a la causa de l’Alzheimer, perquè el puguin col·locar als seus locals el mateix dia 21 de setembre.

L’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp es va crear l’any 2003 per part d’un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar-ne el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.