La Fira Centre Comercial segueix cedint espai al jove talent de Reus

Les entitats de l’entorn educatiu i cultural de la ciutat de Reus segueixen arribant, per a presentar les seves novetats i accions, a La Fira Centre Comercial qui els ha cedit dos aparadors amb aquest objectiu.

Des d’aquest dilluns 7 de març es pot observar en aquest espai, a la Planta Carrer de La Fira, la mostra que permetrà veure el treball del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’Activitats Comercials de l’Institut Baix Camp de Reus. L’aparador està inspirats amb el Dia Internacional de la Dona, que se celebra aquest dimarts 8 de març.

Olivia Garzón Escola de Moda va ser la primera en exposar les seves creacions d’algunes de les seves alumnes en aquest espai cedit per La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius.

Properament també prendran part en aquesta iniciativa altres entitats com l’Escola d’Art i Disseny de Reus, centre educacional depenent de la Diputació de Tarragona. L’objectiu principal de la cessió dels aparadors a les entitats és donar suport al teixit associatiu de la ciutat i a totes aquelles accions que ajudin a créixer Reus en l’àmbit educatiu, cultural, esportiu o de formació.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.