La Fira Centre Comercialparticipa molt activament a la campanya“Visit Reus”

Reus, agost de 2017.La Fira Centre Comercial col·labora enguany de manera molt intensa i activa a la campanya “Visit Reus” que impulsa l’Ajuntament de Reus amb l’objectiu principal d’incrementar el número de visitants a la ciutat i donar-los a conèixer el patrimoni arquitectònic, cultural i social de la mateixa a través diverses iniciatives.

Així, La Fira Centre Comercial farà una campanya de publicitat molt visual i de gran format que ha estat presentada aquest dimecres a l’Aeroclub de Reus. Una avioneta recorrerà les platges dels principals municipis de la Costa Daurada tots els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges del mes d’agost, amb una lona gegant que donarà a conèixer la campanya d’estiu de La Fira Centre Comercial i que inclou la marca de “Visit Reus”.

La presència de l’avioneta no és l’única acció conjunta que impulsarà aquest estiu La Fira Centre Comercial amb l’Ajuntament de Reus tal i com han explicat avui les responsables d’ambdues parts. Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, ha destacat que “és important posar en valor el treball conjunt que es fa des de l’ajuntament amb els agents que, com la Fira Centre Comercial, fan possible el lideratge comercial de la ciutat al sud de Catalunya”.

Per la seva part, la gerent de La Fira Centre Comercial, MayteForján, ha explicat que “La Fira Centre Comercial vol estar present en tot allò que permeti promoure la idiosincràsia de la ciutat de Reus i la seva activitat comercial, social i cultural perquè aquesta és una ciutat molt viva”.

La campanya d’accions de La Fira Centre Comercial, que suposa una inversió propera als 80.000 euros, va adreçada a tothom i no només al turisme com ha apuntat especialment MayteForján. Al vol de l’avioneta s’hi sumen altres activitats vinculades a l’aeroport. Del 15 de juliol al 31 d’agost, una hostessa ofereix informació sobre l’oferta i serveis del Centre Comercial i de la pròpia ciutat de Reus –en castellà, català, anglès, francès i rus- a tots els viatgers que arriben a l’Aeroport de Reus. En aquest mateix període, una altra hostessa realitza la mateixa tasca informativa a les instal·lacions de La Fira Centre Comercial on també explica als clients tota l’oferta lúdica del Centre.

Tant a l’aeroport com al Centre Comercial, les persones que són ateses per les hostesses reben una bossa promocional amb la imatge del logotip del Centre Comercial i el de la campanya “Visit Reus”. A més, amb la bossa promocional les hostesses entreguen la Guia Comercial de La Fira Centre Comercial que conté un directori de les botigues del Centre, plànols d’ubicació i informació turística i cultural de la ciutat de Reus. Els exemplars d’aquesta guia també es distribueixen a més de 200 punts de 25 poblacions de la Costa Daurada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.