La Fira ‘Salou de moda’, del 10 al 12 de setembre

L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, posen en marxa, des del divendres, dia 10, i fins diumenge, 12 de setembre, la nova edició de la fira ‘Salou de Moda’, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure el comerç local.

Dita fira tindrà lloc al Passeig Jaume I; i comptarà amb la participació de 14 establiments del municipi, amb una gran varietat de productes de la nova temporada: des de calçat, fins a roba de llar, moda d’home i dona, moda infantil, bijuteria i complements, roba interior, i també productes de decoració, marroquineria i complements, entre d’altres.

Enguany, a la fira ‘Salou de Moda’ hi participen els següents comerços: Joyma Zapaterías; Mi boutique; Pekes; Melé Salou; Cotton; Cloe & Otto; Imperium; Fashion Women; Marine Salou; Stephanie; Euphoria; La Martina Kids&Us School; El Perchero de Patry; i Tot Cor.

L’horari d’obertura, subjecte al compliment de la normativa de la Generalitat de Catalunya, serà des de les 10 hores del matí i fins a les 22 h.

Més informació al web www.shoppingsalou.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.