La Fundació Reddis col·labora amb el Taller Baix Camp en la creació d’un gimnàs per als seus usuaris

L’objectiu ha estat dotar el Taller Baix Camp d’un gimnàs ben equipat i adaptat a les necessitats dels seus usuaris, on poder englobar l’activitat de fisioteràpia i l’exercici físic.

La Fundació Privada Reddis ha atorgat una subvenció al Taller Baix Camp perquè aquest remodeli el seu actual gimnàs i el doti d’un equipament adaptat a les necessitats dels seus usuaris i així, poder millorar la seva qualitat de vida.

A casa de la dificultat dels desplaçaments a les instal·lacions esportives de la nostra ciutat, ja que les instal·lacions de l’entitat es troben situades en un polígon als afores de Reus, com també per la situació en què es troba la seva instal·lació, era necessari una remodelació d’aquest gimnàs.

Gràcies a aquesta aportació econòmica, el Taller Baix Camp ha pogut posar màquines cardiovasculars i material de psicomotricitat per a poder realitzar sessions grupals d’exercicis cardiovasculars amb màquines (bicicletes estàtiques i el·líptiques). Un servei del que en gaudiran al voltant de 180 usuaris del Centre Ocupacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.