La Fundació Reddis organitza una conferència sobre la COVID-19 adreçada a tots els docents del territori

La Fundació Reddis organitza una conferència sobre la COVID-19 adreçada a tots els docents del territori

La xerrada, que anirà a càrrec dels doctors Joan Inglés i Neus Rius, tindrà lloc el proper dimecres 3 de març a les 19.00 hores i es podrà veure en streaming pel web de la Fundació Reddis

La Fundació Privada Reddis, degut a la pandèmia, ha fet una pausa en el cicle de conferències pedagògiques “Educar avui” que realitzava des de feina més de 7 anys. Però, la inquietud per seguir al costat dels docents del nostre territori no ha disminuït i és per això que, en un moment tan delicat i complicat com el d’ara, i que justament comença el procés de vacunació, ha cregut convenient organitzar una conferència adreçada a aquest col·lectiu, per tal de poder-los parlar sobre la COVID en l’àmbit educatiu i mirar de resoldre tots aquells dubtes que els puguin preocupar.

La xerrada serà el proper dimecres 3 de març a les 19h i anirà a càrrec del Dr. Joan Inglés, metge especialista en Medicina del Treball, responsable de la Unitat de Vigilància de la Salut de l’HUSJR i la Dra. Neus Rius Gordillo, metgessa especialista en Pediatria i Àrees específiques, servei de Pediatria de l’HUSJR. Amb ells parlarem de: tipus de vacunes actuals i futures, efectivitat sobre les noves soques, efectes adversos a curt i llarg termini, si caldrà vacunar-se cada any, com afecta la COVID els infants i els adolescents, quina capacitat de transmissió tenen, si caldrà vacunar la població infantil i a partir de quina edat, quan es podrà tornar a la normalitat, i altres qüestions que els puguin preocupar.

La conferència serà telemàtica i per seguir-la només caldrà connectar-se al web de la Fundació Reddis: www.fundacioreddis.org

Tot i que la conferència va adreçada al col·lectiu de mestres i professors, també està oberta a tot el públic en general.

Conferència: La COVID en l’àmbit educatiu
Dia: Dimecres 3 de març
Hora: 19.00 hores
Lloc: en streaming per www.fundacioreddis.org

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.