La Fundació Rosa M. Vivar aposta per les energies renovables

La Fundació Rosa M. Vivar amb la col·laboració altruista de l’empresa SOLARGEST ha instal·lat plaques fotovoltaiques al Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria. Aquesta aportació de millora a les prestacions de l’edifici possibilita fins a una producció de 5’5 kwh que s’autoconsumeixen i per tant, genera un estalvi de consum elèctric extern als usuaris del Centre. Així mateix, s’estan fent els tràmits per tal que la producció d’excedents no consumits internament es puguin compensar i redueixin la factura de despesa del Centre en electricitat.

El bon funcionament de la instal·lació està monitoritzat i controlat de manera central per l’empresa instal·ladora i no requereix de manteniment. La Fundació pot consultar la producció d’energia fàcilment a través d’una pàgina web i fer un seguiment de la producció, el consum i estalvi energètic.

Aquesta iniciativa solidària suma al fet que l’edifici va ser dissenyat per oferir un excel·lent comportament davant el clima i construït amb materials de baixa empremta ecològica. És un pas més cap a la sostenibilitat ecològica i la promoció de les energies renovables.

Margarita Oliva, presidenta de la Fundació, agraeix l’aportació generosa de SOLARGEST i en especial als germans Gerard i David Pagès els qual han fet possible un estalvi significatiu en la despesa d’electricitat dels usuaris del Centre Terapèutic, tot just en un moment històric de preus elevats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.