La galeria d’art Anquins ha presentat una iniciativa solidària a favor de l’Alzheimer i la salut cognitiva

Més de 20 artistes de la galeria, de manera altruista, han pintat a mà bosses de roba (tote bags). Cada bossa és original i única, en si mateixa una petita gran obra d’art. La recaptació de la venda d’aquestes tote bags anirà íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar per l’Alzheimer i la salut cognitiva.

Pepa Quinteiro, Directora de la Galeria “l’esperit de la iniciativa solidària és contribuir a la societat amb la nostra aportació i ho hem volgut fer d’una manera original i creativa, a la vegada que apropem l’art a tothom.”

Les bosses estaran exposades a la galeria a partir del 15 de desembre formant part de l’exposició SMALL ART 21 que aplega més de 200 petites obres d’art assequibles de 40 artistes.

Les bosses es podran veure i adquirir també directament a la web de la galeria www.anquins.com a partir del dia 2 de desembre.

Les Tote bags x Alzheimer han estat pintades per artistes de reconegut prestigi al nostre país i molts d’ells de trajectòria internacional:

Fernando Alday, Albert Alís, Béatrice Bizot, Tatiana Blanqué, Elisa Capdevila, Mònica Castanys, Jaime de Córdoba, David Casals, Marta Fàbregas, Núria Guinovart, Coia Ibàñez, Frank Jensen, Joanpere Massana, Josep Moscardó, Laura Nieto, Perico Pastor, Francesca Poza, Lluís Puiggròs, Àlex Prunés, Jordi Sàbat, Aurembiaix Sabaté, Oriol Texidor i Benjamín Torcal.

Margarita Oliva, Presidenta de la Fundació “Agraïm aquesta iniciativa solidària a la Galeria Anquins, qui ens ha sorprès amb una iniciativa captivadora, involucrant a diferents artistes. Per a la Fundació, totes aquestes iniciatives sumen i son una oportunitat per visualitzar la malaltia de l’Alzheimer i sensibilitzar a la població de la necessitat de fer prevenció i tenir cura de la nostra salut cognitiva”.

Sobre la Fundació Rosa Maria Vivar:

La Fundació Rosa María Vivar ha construït el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria amb l’objectiu de facilitar a totes les persones amb la malaltia d’Alzheimer del Camp de Tarragona un espai excel·lent per al tractament no farmacològic de la seva malaltia i millorar la seva qualitat de vida i benestar.

Actualment, la Fundació continua la seva tasca amb nous projectes vinculats a l’Alzheimer. Així com, la seva prevenció, divulgant de la necessitat de tenir cura de la salut cognitiva des de la infantesa i al llarg de tota la vida.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.