La Ganxet Pintxo, una festa per la ciutat i el territori

Compte enrere per la Ganxet Pintxo 2024, que enguany se celebrarà del 9 al 26 de maig amb la participació de 37 establiments.
La Ganxet Pintxo és més que una ruta de tapes, és una festa per la ciutat i el territori. Cal destacar que enguany només se celebrarà una edició de la ruta de tapes de referència al territori i que, en paral·lel, s’allargarà una setmana més del que acostuma a ser habitual. L’objectiu és fer de la Ganxet Pintxo, encara més, un dels esdeveniments en majúscules de la primavera.
La Ganxet Pintxo arriba en una temporada on torna el bon temps i ve de gust sortir al carrer com a motiu social. A més, aquest nou format dona l’opció als restauradors i restauradores d’aprofi tar més el material gràfi c de la ruta i els serveix de porta d’enllaç amb Sant Joan, Sant Pere i l’estiu.
La ruta de tapes apostarà fermament per les xarxes socials i la participació dels usuaris de la ruta i els restauradors. Hem programat diversos sortejos per als participants, però també per als establiments participants perquè es vegin com una part molt activa de la ruta.
Aquesta edició té tots els detalls pensats perquè sigui un referent i el nou punt de partida de la Ganxet Pintxo cap a un futur encara més exitós.
En l’àmbit gastronòmic vull refermar la importància un cop més dels productes de proximitat. A la Ganxet Pintxo no només volem que se serveixin tapes, sinó que pretenem que siguin de la màxima qualitat i que el preu justifi qui el producte.

Jaume Batista
Coordinador de la Ganxet Pintxo i vicepresident de la
Cambra de Comerç de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.