La gratuïtat de la zona blava de Reus finalitza el dilluns 11 de maig

App Aparcar

A partir del dilluns 11 de març fiinalitza el període de gratuïtat de totes les zones blaves i àrees regulades amb parquímetre de la ciutat, segons acord del Govern de Reus del qual se n’ha donat compte al Comitè d’Emergències de l’Ajuntament.

S’aixecarà així una mesura vigent des del passat 16 de març, adoptada atenent les recomanacions fetes a la ciutadania de quedar-se a casa i evitar la mobilitat. El retorn progressiu a la normalitat permet anar aixecant poc a poc algunes de les mesures de prevenció adoptades.

La decisió s’acompanya d’una campanya informativa que s’iniciarà d’immediat, per informar als usuaris de la data de finalització de la gratuïtat del servei.

Així mateix, l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha redactat un protocol per a la reobertura de la zona blava, que preveu la desinfecció a fons i la neteja de manteniment dels caixers automàtics, expenedors i estacions de recàrrega de vehicles elèctrics en superfícue; així com la seguretat dels treballadors del servei amb equips de protecció individual.

Amb tot, Reus Mobilitat i Serveis recomana als usuaris de la zona blava evitar pagar amb efectiu als expenedors de tiquets, i utilitzar l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar per fer el pagament del servei de manera telemàtica.

El bus urbà, al 70% a partir del dia 11
El servei de bus urbà recuperarà a partir de l’11 de maig certa nornalitat el en servei, quan funcionarà al 70% del que ho feia abans de decretar-se l’estat d’alarma. El 13 de març la companyia municipal d’autobusos Reus Transport va començar a reduïr el servei, i des del 25 de maig l’havia reduït el servei al mínim, amb horaris cada dia com els d’un diumenge.

A partir de l’11 de maig, les línies L10, L20 i L30 funcionaran sense cap restricció:

  • De dilluns fins divendres: L10 ( 3 busos), L20 (4 busos) i L30 (1 bus).
  • Dissabte: L10 (3 busos), L20 (4 busos) i L30 (1 bus) .
  • Diumenge: L10 (1 bus), L20 (2 busos) i L30 (1 bus).

No funcionaran les línies L11, L40; L41; L50; L60.

L’aforament als busos continuarà limitat a 30 persones per vehicle per garanties les distàncies de seguretat, i continua vigent l’ús obligatori de mascaretes i de pagament amb targetes multiviatge, com a mesures de prevenció per evitar contagis entre els passatgers i els treballadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.