La Índia de xocolata s’incorpora a la col·lecció de mones del Seguici Festiu

La Índia de xocolata serà a partir d’enguany la nova creacions del forn de pa i pastisseria Huguet de Reus que, des del 2009 realitza la col·lecció de mones de xocolata del Seguici Festiu de Reus. La presentació de la nova reproducció s’ha fet aquesta tarda, amb una festa davant de l’establiment en la que hi han participat els Indis petits i que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i els propietaris Ramon de la Fuente i Pilar Huguet. 

La col·lecció de mones del Seguici Festiu de Reus va començar el 2009 amb una reproducció de la Mulassa i, els anys següents, va tocar el torn de l’Àliga de Reus i de l’Indi que, amb la figura d’enguany, passa a tenir parella. La tradició de fer aquestes reproduccions en xocolata ha fet que any rere any s’esperi quin és l’element seleccionat, una tradició que s’ha vist afectada també aquestes dues darreres edicions per la COVID. 

Entre la col·lecció es pot trobar un 3 de 9 dels Xiquets de Reus, el gegant Carrasclet, els gegants Vitxets de Reus, els Japonesos, el Drac de Reus, el Basilisc, el Lleó de Reus i, fins i tot, el campanar. La darrera proposta que es va incorporar l’any 2019 havia estat el Bou de Reus. La mona de l’Índia ha estat dissenyada, com la resta d’elements del Seguici Festiu, per l’escultor Manel Llaurador. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.