La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona actuarà a Tarragona

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actuarà per primera vegada a Tarragona a finals del proper mes en el marc de la seva novena temporada (23-24), en què presenta una selecció exquisida d’obres que els seus músics estan interpretant en places tan prestigioses com Cadogan Hall (Londres), el Palau de la Música Catalana (Barcelona) o l’Auditori de Saragossa. El 25 de novembre, a les 19 hores, serà la Catedral de Tarragona la que aculli als joves talents d’aquesta formació.

La idea del concert va néixer fa dos anys de la mà de DNA, -empresa gestora de l’ús cultural i turístic del Conjunt Catedralici-, i la direcció de la JOSB, però fins al 2023 no ha estat possible, ja que la conjuntura econòmica derivada de la pandèmia va obligar a endarrerir aquesta col·laboració. “Un cop recuperats, ens complau poder oferir aquesta experiència musical plena de talent a la ciutadania de Tarragona”, declaren els responsables d’aquest esdeveniment cultural de primer nivell.

Per a Carlos Checa, fundador l’any 2015 de la JOSB i director titular i artístic de l’orquestra, “difondre la música simfònica com a activitat musical, pedagògica i cultural al marc de la Catedral de Tarragona és una ocasió única que ajuda a la formació dels joves instrumentistes; serà un concert ple d’il·lusió, esforç i talent”.

El concert té caràcter benèfic: les entrades es poden comprar a un preu de 12 euros a Atrápalo.com, portal oficial de venda, i també a la botiga de la Catedral. El recital s’iniciarà a les 19.00 hores i tindrà una durada aproximada d’una hora, amb un programa que inclou, entre altres obres, la cèlebre Quarta Simfonia de Tchaikovsky. Els ingressos seran destinats a les obres de manteniment i conservació del Conjunt Catedralici.

Enllaç entrades Concierto JOSB Catedral de Tarragona

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.