La regidoria de Relacions Cíviques reprèn el termini de les subvencions a les associacions de veïns

La regidoria de Relacions Cíviques reprèn el termini de les subvencions a les associacions de veïns

Les associacions de veïns de la ciutat poden presentar ja les seves peticions de subvencions a la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus

La convocatòria de subvencions va sortit publicada al BOP el passat mes d’abril, però no ha estat és fins l’1 de juny que s’han aixecat els tràmits administratius i, per tant, s’ha obert el termini per presentar les socil·licituds. Així doncs, fins al 7 de juliol les entitats tenen temps per presentar les seves propostes. El personal de la regidoria posarà a la seva disposició una atenció de proximitat amb l’oficina d’atenció a les entitats, que durant aquesta setmana serà per telèfon, per correu electrònic i per whatsapp. A més, a partir del 8 de juny, i mitjançant cita prèvia, es podran atendre presencialment tots aquells dubtes que tinguin i les dificultats tècniques per a la presentació telemàtica.

La convocatòria de subvencions té dues línies diferenciades que són:

Línia 1: subvencions per a projectes d’activitats, projectes que donada l’excepcionalitat del moment que estem vivint, han de ser projectes que compleixin la a normativa vigent en cada moment, normativa que, de manera habitual es posa en el seu coneixement cada vegada que es produeix algun canvi. Les línies d’atorgament no varien de la passada convocatòria, atès que les bases són les mateixes, però es tindran en consideració, fruit del treball conjunt i consensuat durant aquests dies, les següents línies incloses a les bases:

  • Projectes que fomentin nexes, aliances i vincles de proximitat.
  • Projectes col·laboratius amb altres agents del barri.
  • Projectes que incideixin en la recuperació de l’estat emocional de les persones i dels col·lectius vulnerables amb més necessitats.
  • Projectes de dinamització de la vida del barri.
  • Projectes que fomentin el coneixement  i les relacions amb altres barris i la ciutat.
  • Projectes que fomentin les relacions socials amb la comunitat.

Línia 2:– Subvencions per a projectes que vagin en la línia de suport al funcionament i el manteniment dels seus locals, locals que són la referència de l’entitat al barri i en els quals realitzen la seva activitat.

Tal i com va manifestar la regidora “aquesta gran emergència sanitària ens ha alterat  de la manera més profunda la nostra quotidianitat i la manera de viure i de relacionar-nos i és, en aquest context, tenim el repte d’utilitzar el nostre talent com a ciutat, fugir de l’individualisme i treballar en equip, i és en aquesta línia que han d’anar els projectes subvencionables”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.