La Ruta del Modernisme es reprèn aquest dissabte

La Ruta del Modernisme es reprèn aquest dissabte

L’Agència Reus Promoció, aprofitant el relaxament de les mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia, reprèn aquest dissabte la visita dinamitzada a la Ruta del Modernisme “Reus 1900”, una activitat guiada que permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat. Una proposta participativa, dinàmica i lúdica per sentir el batec de la ciutat on va néixer Gaudí; descobrir les magnífiques obres de Lluís Domènech i Montaner i sorprendre’s amb les de Pere Caselles.

La visita es realitzarà cada dissabte a les 11:30h amb sortida des de l’Estació Enològica. El preu de la visita és de 8€ pels adults i és necessari reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670.

Finalment, recordar que en aquests moments es poden visitar altres equipaments turístics gestionats per l’Agència Reus Promoció amb el seu horari habitual:

  • Gaudí Centre. De dilluns a dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h.
  • La Casa del Vermut i el Vi de l’Estació Enològica. Divendres i dissabtes d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius d’11:00 a 14:00 h. Entrada gratuïta.

Les visites es fan sempre seguint les recomanacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i aplicant les reduccions necessàries en el nombre de persones que poden formar part de l’activitat.

Tal com ha comentat la regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles, “ateses les limitacions de mobilitat actuals, aquestes visites dinamitzades són una bona opció per fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat tant als ciutadans com al públic de proximitat”.     

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.