La Sant Silvestre de Reus tancarà el dia 31 l’any esportiu a la ciutat

El proper 31 de desembre de 2021 tindrà lloc la tretzena edició de la cursa Sant Silvestre de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports, Reus Esports i Lleure i Tretzesports. La prova, de caràcter lúdic i esportiu, amb un recorregut de 5 quilòmetres permet a un gran ventall de gent participar en aquesta gran festa que tanca l’any esportiu a la ciutat.

Després de l’edició de l’any passat que es va realitzar de forma virtual, la San Silvestre Reus torna al recorregut clàssic de les últimes edicions amb sortida i arribada a l’avinguda de Sant Jordi. Per motius de seguretat s’ha desplaçat la sortida, per tal que els participants estiguin més espaiats, i s’ha ampliat un petit tram a la zona de l’avinguda 11 de setembre. Tanmateix, els participants hauran de portar la mascareta al punt de sortida en els moments d’espera abans de començar la cursa.

Un dels al·licients d’aquesta trobada són els premis, que aquest any seran pels cinc primers classificats i classificades. També per aquell equip o agrupació amb més participants arribats a meta que rebran un premi especial que consistirà en un pernil i una capsa d’ampolles de cava.

Els més petits tindran el seu espai amb la Sant Silvestre Kids, a partir de les 16:30h, on els pares i mares podran córrer acompanyant els seus fills. Cada categoria sortirà a una hora diferent:

– 16.30 hores sortida CURSA 1:

Recorregut: 850 metres

Participants nascuts als anys 2009 i 2011 (10/12 anys)

– 16.45 hores sortida CURSA 2:

Recorregut: 650 metres

Participants nascuts entre els anys 2012 i el 2014 (7/9 anys)

– 17.00 hores sortida CURSA 3:

Recorregut: 250 metres

Participants nascuts entre els anys 2015 i 2021 (6 i menys anys)

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha convidat a la participació “per acabar l’any fent esport i gaudint de l’esperit festiu de la Sant Silvestre Reus”.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.reusesport.cat o bé de forma presencial a Esports Armobal, al carrer Cambrils, 4 de Reus. El preu de la inscripció a la cursa Kids és de 5 euros, mentre que per a la de 5km és de 12 euros, amb una assegurança d’accidents inclosa per cada participant. Els dorsals es podran recollir dels dies 28 (de 16 a 21 h), 29 i 30 (de 9 a 21h) i 31 (de 9 a 14h) al centre comercial La Fira i la tarda del 31 de 14 a 16.45 a la Plaça de l’Univers.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.