La UBR i el Reus Deportiu uneixen esforços per oferir avantatges als seus associats

La UBR i el Reus Deportiu uneixen esforços per oferir avantatges als seus associats

Els associats a la UBR tindran la matrícula gratuïta per accedir a les instal·lacions esportives del Club, mentre que els associats del Reus Deportiu gaudiran de descomptes als comerços participants en l’acció

La Unió de Botiguers de Reus i el Reus Deportiu han signat un acord de col·laboració a través del qual els associats d’ambdues entitats gaudiran de diferents avantatges. D’una banda, els 160 associats de la UBR, així com els seus cònjuges i fills, tindran la matrícula gratuïta a l’hora d’inscriure’s per fer ús de les instal·lacions del Tennis i pàdel Reus Deportiu.

Per la seva part, els comerços de la Unió de Botiguers de Reus que participen d’aquesta acció oferiran descomptes als 4.000 associats del Reus Deportiu que hi realitzin les seves compres. Els socis de l’entitat esportiva disposaran d’un llistat dels establiments adherits a l’acord i hauran de presentar el carnet de soci/a al fer la seva compra. Cada comerç aplicarà el descompte o promoció que consideri oportú.

La presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà, ha destacat la importància d’aquest conveni per “establir xarxa entre les entitats de la ciutat i sumar esforços per sortir com més aviat millor d’aquesta situació”. Per la seva banda, Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, ha remarcat que a banda dels beneficis per associats, cal que “la gent se senti de Reus i vegi que les entitats de la ciutat treballem per tirar endavant”.

L’acord signat té una vigència d’un any i neix amb la voluntat d’incentivar la col·laboració entre entitats de la ciutat. Així mateix, busca fomentar el consum de proximitat i oferir serveis de qualitat a la ciutadania reusenca.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.