La Unió de Botiguers de Reus celebra la represa de l’activitat de tot el comerç els caps de setmana

La Unió de Botiguers de Reus celebra la represa de l'activitat de tot el comerç els caps de setmana

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures, la UBR espera que el comerç de proximitat pugui recuperar la seva activitat habitual després de deu setmanes de tancament obligatori i restriccions de mobilitat

La Unió de Botiguers de Reus valora molt positivament que des d’aquest 15 de març es permeti l’obertura tot el comerç en el seu horari habitual. A aquest nou escenari, caldrà sumar-hi la possibilitat de mobilitat més enllà de l’àmbit comarcal, fet que pot suposar un impacte molt important en l’activitat comercial de la ciutat.

El sector comercial i de serveis ha patit greument les conseqüències del tancament forçat els caps de setmana d’aquells establiments considerats no essencials en les darreres deu setmanes. Per aquest motiu, la UBR espera que les noves mesures suposin una empenta per al sector i permetin recuperar poc a poc l’activitat habitual. En aquest sentit, la Unió de Botiguers de Reus insisteix en l’esforç que està fent des del primer dia al comerç de proximitat per oferir una experiència de compra totalment segura a cada establiment.

L’entitat defensa el compliment exhaustiu de les mesures higièniques i de control d’aforament als establiments. Al mateix temps, fa una crida a la població per demanar-los que triïn el comerç de proximitat per les seves compres, contribuint a fer xarxa i ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.