La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus solidària amb Marroc

En resposta a la devastadora tragèdia que ha colpejat el Marroc amb un terratrèmol de gran magnitud, les escoles de la  Xarxa d’Escoles Públiques de Reus s’han unit amb determinació per donar suport a les persones afectades i ha llançat una gran iniciativa solidària. Amb l’objectiu de recaptar fons per a l’ajuda humanitària d’urgència, la XEPR ha organitzat una “Rifa de Paneres” que ha superat les expectatives i ha aconseguit recaptar vora 6.000 euros.

Els productes que contenen les paneres són donacions de les pròpies escoles, les famílies, els comerços locals i l’Ajuntament de Reus. La rifa ha tingut una participació massiva, amb la implicació activa de la comunitat educativa de l’escola pública, així com de residents i ciutadans. Aquests fons seran destinats íntegrament a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que treballa per proporcionar ajuda humanitària immediata i contribuir a la reconstrucció de les zones afectades pel terratrèmol al Marroc.

La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus vol expressar el seu més sincer agraïment a tothom que ha contribuït a aquesta causa solidària. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.