La XX Jornada Gresol se celebra a Tarragona el 20 d’octubre

“Impulsant l’economia” és el lema que encapçala la XX Jornada Gresol, organitzada per la Fundació Gresol i que compta amb l’estreta col·laboració de la Marina Port Tarraco, Business Pier. La trobada se celebrarà el dimecres 20 d’octubre en el Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. 

El fòrum econòmic líder a la Catalunya Nova reunirà un programa de gran nivell, en el qual destaquen noms del món econòmic, com ara Oriol Amat. També ens parlaran d’Innovació i Transició Digital, de la mà de Meritxell Bautista i Sandra Pior; d’Empresa Familiar, cas d’Eloi Planes (Fluidra) i Simón Pedro Barceló (Grupo Barceló), també ens explicaran quins Reptes i Oportunitats té la nostra zona, denominada la Catalunya Nova i, en concret, ens parlaran de la Vall de l’Hidrogen Verd i Cal·lípolis Next Generation, amb la rectora de la URV, M. José Figueras, Juan Abascal (Repsol) i l’alcalde Vila-seca, Pere Segura. A banda, el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset farà una xerrada sobre “El Port de Tarragona, hub logístic de Catalunya”. També comptarem amb una conferència sobre geodesenvolupament integral, de la mà del Coronel de l’Exèrcit de l’Aire en la Reserva, Carlos de Palma, qui també és pilot militar i té experiència en operacions a l’Afganistan. Les intervencions de tots ells serviran per calibrar l’abast de la complexa etapa que vivim i, sobretot, transmetre eines útils per superar els reptes pendents.

La Jornada Gresol està oberta a totes les persones, empresaris i professionals que estiguin interessats en assistir-hi, prèvia inscripció a través de la web de la Fundació Gresol (www.gresol.org) o directament amb aquest enllaç: http://www.gresol.org/ca/activitats/calendari-d-activitats/xx-jornada-gresol-marina-port-tarraco/individual-registration

S’ha de remarcar que la organització han pres totes les mesures necessàries per a què l’espai que acollirà la XX Jornada Gresol ofereixi les màximes condicions de seguretat sanitària als assistents.

Fins ara, s’han organitzat 19 edicions d’aquestes jornades, en les quals han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys i on assisteixen al voltant de 300 empresaris i professionals de la província i d’altres indrets de Catalunya, moguts per la possibilitat de fer networking. Gresol s’ha erigit com el fòrum econòmic i de debat més important de la Catalunya Nova.

Acte d’inauguració presidit per Roger Torrent, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya

La XX Jornada Gresol s’obrirà a les 9.00 hores amb l’acte d’inauguració, que inclourà la participació del president de la Fundació Gresol, Emili Correig; el CEO d’Ocibar Marina Port Tarraco, Antonio Zaforteza; el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset; la rectora de la URV M. José Figueras; el vicepresident primer de la Diputacio de Tarragona, Quim Nin i el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Roger Torrent.

La conferència inaugural, sobre Economia, i que porta per títol “Què podem aprendre de 1500 anys d’història als monestirs”, anirà a càrrec del catedràtic d’Economia Financera i rector de la UPF, Oriol Amat. Després de la pausa cafè, arribarà el moment d’escoltar la ponència sobre “Port de Tarragona, hub logístic de Catalunya”, a càrrec del President de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset.

A les 11.45 es donarà pas a la taula ‘Innovació i Transició Digital’, integrada per la sòcia responsable de Consultoria de PwC a Catalunya, Sandra Prior; i Meritxell Bautista, cofundadora i CEO de Fibracat i presidenta de Fibracat TV. El diàleg entre totes dues serà moderat pel director del Diari de Tarragona, Álex Saldaña.

Tot seguit, a les 12.45 és el torn de la taula sobre “Empresa Familiar: reptes per al creixement i consolidació” que comptarà amb la participació del president de Fluidra, Eloi Planes -empresa líder mundial en equipament de piscina i wellness-, farà tàndem amb el president de Grupo Barceló -una de les companyies turístiques més importants del món-, Simón Pedro Barceló,. La taula serà introduïda pel professor d’Empresa Familiar. Lecturer – IESE Business School, Alfonso Chiner.  

Acabada aquesta taula, a les 14h., hi haurà una merescuda pausa per compartir entre tots els assistents un còctel dinar de networking que, si el temps ho permet, serà a l’aire lliure al costat del Tinglado 1 i amb la magnífica panoràmica dels iots amarrats a la Marina Port Tarraco.

A les 15.30 es reprendran les sessions amb la taula “Reptes i oportunitats a la Catalunya Nova: la Vall de l’Hidrogen Verd i Cal·lípolis Next Generation”, amb la participació de la rectora de la URV, M. José Figueras, el director executiu de Transformació Industrial i Economia Circular de Repsol, Juan Abascal i l’alcalde Vila-seca, Pere Segura. Tots ells moderats per Montse Adan, directora de Port Ciutat del Port de Tarragona.

Tot seguit, serà el torn de la conferència sobre geodesenvolupament integral, de la mà del Coronel de l’Exèrcit de l’Aire en la Reserva, Carlos de Palma, qui també és pilot militar i compta amb experiència en operacions a l’Afganistan.

Per a finalitzar amb aquest complet cartell de ponents, tindrà lloc la conferència de Clausura, prevista a les 17.30  amb la participació del secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern d’Espanya, Sergio Vázquez; qui estarà acompanyat pel president d’honor de la Fundació Gresol, Anton Pont.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.