L’Agència Reus Promoció presenta la polsera turística «Visit Reus»

visit reus

L’Agència Reus Promoció presenta aquest estiu la polsera turística “Visit Reus”, una nova proposta turística que aprofita el moment àlgid de la temporada alta de visitants a Reus per oferir un producte que promociona la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat i afavoreix l’increment de la durada en l’estada dels visitants a Reus així com la seva tornada a la ciutat. Aquest nou producte entra en funcionament aquest dimecres 9 d’agost i la polsera es podr&ag rave; adquirir al Gaudí Centre de la plaça del Mercadal. En un futur proper s’espera incorporar a l’oferta de la polsera l’accés a nous serveis de tipus comercial, de restauració, oci i cultura vinculats a la iniciativa privada.

L’alcalde Carles Pellicer ha explicat que la polsera turística «Visit Reus» és un multitiquet que, per primera vegada a la ciutat, inclou la visita a 5 dels espais patrimonials més representatius de Reus: el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de l’església prioral de Sant Pere i els dos Museus de Reus, raval de Santa Anna i plaça de la Llibertat. L’alcalde ha recordat que el fet de concentrar en una mateixa polsera els diferents passis per a diversos espais d’una mateixa ciutat representa una proposta pionera, amb la qual es pretén facilitar l’estada als visitants, garantir-los més comoditat a l’hora de conèixer-la i al mateix temps afavorir l’allargament de la seva presència a Reus.

Tal i com ha recordat la regidora de Projecció de Ciutat Montserrat Caelles “amb la polsera «Visit Reus» els visitants gaudiran d’un important descompte, de més del 50% en el preu total de les entrades als 5 espais, i guanyaran també en comoditat, ja que només caldrà que realitzin una vegada la compra d’entrada sense necessitat d’adquirir altres tiquets”. Després, l’accés als espais és directe, mostrant la polsera a l’entrada de cada espai perquè pugui ser escanejat. La visita als espais es realitza en l’ordre que decideixen els visitants, sense necessitat de seguir un itinerari establert i al ritme que vulgui cada visitant. La polsera, realitzada en silicona i identificada amb el nom «Visit Reus», permet la visita durant un període màxim de 6 mesos des de la seva adquisis& oacute; i serà d’un sol ús, és a dir, cada un dels espai podrà ser visitat una sola vegada.

Els diferents espais a visitar amb la polsera «Visit Reus» estaran identificats amb un “roll-up” i s’hi podrà accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, sense cap restricció, incloent també el servei d’audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata.

Les polseres es podran adquirir al Gaudí Centre Reus (plaça del Mercadal) des d’aquest dimecres 9 d’agost, data en que es posarà en funcioment la proposta «Visit Reus». La polsera d’adult té un preu de 12 euros (visitants de 15 a 64 anys), 8 euros per a júniors i sèniors (de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys) i serà gratuïta per a infants fins als 8 anys.

Noves ofertes
En una segona fase, a mig termini, està previst que s’incoporin altres avantatges a la polsera, com la visita a altres indrets i facilitats de transport. Reus Promoció també està obert a incloure altres ofertes i promocions que el sector privat vulgui oferir de manera que s’enriqueixi el valor d’aquest producte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.