L’Ajuntament anuncia noves mesures fiscals de suport a restauradors, marxants i centres d’estètica

L'Ajuntament anuncia noves mesures fiscals de suport a restauradors, marxants i centres d'estètica

L’Ajuntament de Reus eximirà del pagament de la taxa d’ocupació de via pública a les empreses del sector de la restauració i els marxants durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. També eximirà d’abonar la taxa de recollida de la brossa al sector de la restauració i als centres d’estètica, durant el mateix període.

El passat mes de maig, l’Ajuntament ja va acordar la suspensió del pagament de la taxa per terrasses i marxants entre el 16 de març i el 30 de setembre. El Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus recull les mesures de reducció de la càrrega fiscal, que comporten un cost de 104.100 euros, dels quals 40.500 són per l’exempció de la llicència d’ocupació de via pública de terrasses, i 63.600 per l’exempció de la taxa als marxants.

El Govern de Reus, que aquesta setmana s’ha reunit amb els representants dels sectors per conèixer les seves inquietuds davant les mesures de prevenció decretades per la Generalitat, els traslladarà la decisió d’eximir-los del pagament dels rebuts en una segona reunió a la qual es van emplaçar per treballar conjuntament mesures de suport i de reactivació econòmica. En aquesta segona reunió, el Govern els informarà del procediment per retornar les quotes pagades per avançat i seguirà treballant amb el sector per analitzar altres possibles mesures.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.