L’Ajuntament aprova denominar plaça de M. Àngels Ollé el nou espai obert davant l’escola Mowgli

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres, 17 de setembre denominar plaça de M. Àngel Ollé la plaça de nova creació situada en el recentment remodelat passeig de la Boca de la Mina, a l’alçada de l’escola Mowgli, en reconeixement una de les impulsores de la fundació de l’esmentada escola Mowgli. M. Àngels Ollé Romeu, pedagoga i escriptora, va liderar el moviment de renovació pedagògica a l’escola catalana. Autora de nombroses publicacions dedicades a la didàctica de la llengua i a la literatura infantil, va ser també professora a la Universitat Rovira i Virgili, formadora de professionals de la docència amb col·laboracions habituals en mitjans de comunicació i revistes especialitzades com In-fan-ci-a, Faristol, Perspectiva Escolar, Comunitat Educativa o Cavall Fort. Membre del Consell de redacció de la revista In-fan-ci-a i de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, arrelada fortament a la història i docència de l’escola Mowgli i el seu entorn.

La nova plaça s’ha obert en el marc del projecte de transformació del passeig de la Boca de la Mina, que ha permès condicionar-lo i dignificar-lo per preservar el seu gran valor natural, patrimonial i sentimental i afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat.

M. Àngels Ollè va ser una de les impulsores de la fundació de l’escola Mowgli, pedagoga i escriptora que va liderar el moviment de renovació pedagògica a l’escola catalana. Autora de nombroses publicacions dedicades a la didàctica de la llengua i a la literatura infantil. Professora a la Universitat Rovira i Virgili, formadora de professionals de la docència amb col.laboracions habituals en mitjans de comunicació i revistes especialitzades com In-fan-ci-a, Faristol, Perspectiva Escolar, Comunitat Educativa o Cavall Fort. Membre del Consell de redacció de la revista In-fan-ci-a i de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, arrelada fortament a la història i docència de l’escola Mowgli i el seu entorn.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.