L’Ajuntament celebra la Setmana de l’Energia amb un taller sobre com estalviar en la factura de la llum

L’Ajuntament celebra la Setmana de l’Energia amb un taller sobre com estalviar en la factura de la llum

 

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient i Ocupació, se suma a la Setmana de l’Energia, que se celebra fins al 8 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. “Tu tens l’energia, tu tens el poder!”, és el lema de la setmana d’enguany.

El divendres 8 de juny, a les 17:30h, al Centre Cívic del Carme, tindrà lloc el “Taller de la factura de la llum. Com podem reduir-la?”, ofert per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus. El taller és obert a tota la ciutadania i per tal d’aprofitar-lo bé es recomana portar una factura d’electricitat pròpia per fer el taller molt més funcional. S’explicaran conceptes energètics i es donaran consells que poden disminuir el consum energètic a les llars, en ocasions fins a un 15% o un 20%, i estalviar així en el rebut de la llum.

Aquesta setmana, alumnes de 3r i 4rt de l’escola Misericòrdia de Reus, escola verda realitzen el taller “Els Guardians Energètics”, una activitat pedagògica oferta per la Diputació de Tarragona, que té per objectiu aconseguir un canvi d’hàbits energètics en l’àmbit domèstic. Amb aquesta activitat es vol capacitar l’alumnat per entendre, opinar i prendre decisions sobre els aspectes de l’entorn amb què interacciona, centrant aquests aspectes amb l’ús responsable de l’energia i el seu estalvi, tant a l’escola com a la llar.

La Setmana de l’Energia està organitzada a Catalunya per l’Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida i compta amb l’adhesió i la col·laboració de més de 100 Ajuntaments, entre ells l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.