L’Ajuntament de Cambrils col·labora en una recollida de joguines pels infants de La Palma

L’Ajuntament de Cambrils participa en la campanya de recollida de joguines pels infants de La Palma afectats per l’erupció del volcà, impulsada per l’associació de policies CCA COPLAND i amb la col·laboració dels sindicats de policia USPAC, USPAC PL, USCOP, ASIGULL.  

Les persones que vulguin ajudar als Reis Mags poden portar les joguines a l’Ajuntament de Cambrils abans del dia 13 de desembre. Han de ser joguines noves per nens i nenes d’entre 0 i 12 anys, i  no és necessària que estiguin embolicades perquè caldrà classificar-les per les franges d’edat.  

L’organització recollirà les joguines a l’Ajuntament de Cambrils i altres centres col·laboradors i les traslladaran un centre logístic que s’ha habilitat a Roda de Barà per paletitzar la càrrega. Posteriorment, els paquets es traslladaran en furgons de CCA COPLAND cap al Port de Cádiz, on els esperaran els membres de la BLUEFORCE, que són un grup de policies voluntaris i voluntàries que en el seu temps lliure fan tasques socials d’ajuda a les persones amb més necessitats. Des d’allí, un vaixell gestionat pel Cabildo de La Palma es farà càrrec del seu trasllat a l’illa. 

La campanya, amb el lema “Una joguina, un somriure”, compta amb la col·laboració de més de 30 comissaries de Mossos d’Esquadra i de Policies Locals de tot el territori, a més d’Ajuntaments, Col·legis, entitats i empreses privades. En aquests moments hi ha més de 1.200 nens i nenes fora dels seus domicilis sense possibilitat de retorn.  

Més informació:  

www.instagram.com/ccacopland/  

www.instagram.com/uspac_cat/  

www.instagram.com/blueforce_cca/ 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.