L’Ajuntament de Cambrils inicia nous cursos de Formació Professionalitzadora

L’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils iniciarà aquest mes de maig cinc nous cursos de Formació Professionalitzadora Municipal que es portaran a terme a l’Ateneu Juvenil amb totes les mesures de seguretat. Els cursos del maig són Neteja i desinfecció a la indústria alimentària en matèria de covid19, Suport vital bàsic i DEA, Manipulador/a d’aliments, Coordinador/a de menjadors escolars, i Anglès bàsic pel sector turístic.

Les inscripcions segueixen obertes per tots els cursos excepte pel de coordinador/a de menjador (que ja està ple) i es poden formalitzar de manera presencial a la 4a planta de l’Ateneu juvenil amb cita prèvia. Per demanar cita i ampliar la informació, les persones interessades es poden adreçar a l’OAC (977 79 45 79 / oac2@cambrils.cat) o a l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació (977 30 74 01 / pao@cambrils.cat). Aquests cursos tenen uns preus públics reduïts i les persones aturades poden gaudir d’un descompte del 50% en el preu de matrícula.

El programa formatiu municipal, que va començar el març, inclou prop d’una quinzena de cursos per a majors de 16 anys dels àmbits dels idiomes; els serveis a la comunitat, a la persona i a les empreses; el comerç, i la seguretat i salut laboral. Aquest 12 d’abril es va iniciar un curs de 24 hores de creació d’una botiga de comerç electrònic per vendre productesper Internet que s’allargarà fins el 7 de maig, i demà, 20 d’abril, comencen les classes del curs de 20 hores de màrqueting digital.

El proper curs programat per aquest abril és el de francès bàsic pel sector turístic destinat a assolir els coneixements bàsics per atendre un client/a en un establiment turístic utilitzant l’idioma francès. La formació de 40 hores comença el proper dimarts 27 d’abril, es portarà a terme fins el 17 de juny els dimarts i dijous de 9:30 a 12 hores, i encara queden places lliures.

Els cursos de Formació Professionalitzadora Municipal tenen com a objectiu millorar les competències i qualificacions de les persones treballadores ocupades i/o en situació d’atur. Les formacions busquen potenciar la inserció professional de la població que demana ocupació mitjançant la qualificació o actualització de les seves competències professionals; millorar les competències i la qualificació professional; millorar la competitivitat de les persones treballadores en actiu, i adaptar la formació a les necessitats dels sectors productius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.