L’Ajuntament de Salou impulsa campanyes de dinamització a través de microaparadors tematitzats

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, dona suport a la iniciativa que ha engegat, amb èxit, l’Associacio Shopping Salou Comerciants i Empresaris i que es relaciona amb la creació d’uns microaparadors als establiments comercials del municipi, per tal de potenciar campanyes de promoció i de compra.

Així, els botiguers de la capital del turisme de la Costa Daurada treballen amb la intenció d’enfortir els vincles i la comunicació amb els ciutadans i ciutadanes, a través de l’aparadorisme, amb la creació de microaparadors creatius que donaran suport a campanyes que duu a terme l’Ajuntament.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “valorem molt el nostre teixit comercial i la seva actitud proactiva; i tenim en compte les seves inquietuds, per la qual cosa donem suport a les seves iniciatives, que, en definitiva, fan que la promoció de Salou sigui bona i es reflecteixi en els resultats”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “la iniciativa dels microaparadors és un concepte nou i actua com una xarxa social, a nivell de carrer”.

El president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, ha dit que “els microaparadors permetran a tots els nostres comerços associats tenir flexibilitat en la decoració de les botigues, com a reclam, quan vulguem aportar el nostre granet de sorra en la promoció de campanyes de dinamització per part de l’Ajuntament o bé d’altres entitats salouenques”.

Ara mateix, amb la segona edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, els comerços de Salou tenen microaparadors que les promocionen. Quan no hi hagi cap tipus de campanya a nivell de ciutat, aquests microaparadors serviran per promoure la venda de productes concrets de cada establiment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.