L’AJUNTAMENT DE SALOU LLIURA 10 BEQUES UNIVERSITÀRIES PER RECONÈIXER ELS ESTUDIANTS DEL MUNICIPI QUE HAN TINGUT EL MILLOR RENDIMENT ACADÈMIC

L’AJUNTAMENT DE SALOU LLIURA 10 BEQUES UNIVERSITÀRIES ALS ESTUDIANTS DEL MUNICIPI PEL MILLOR RENDIMENT ACADÈMIC

L’alcalde Pere Granados i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, han lliurat els premis al matí, en un acte a la Sala Europa del TAS

Han estat reconeguts estudiants de Batxillerat, en diferents modalitats, i de Cicles Formatius, que han rebut una beca de 1.282€ cadascú

Repsol Petróleo, SA, ha liurat dos xecs, de 1.282€ cadascun, de les beques que patrocina

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, han presidit, aquest matí, l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris als alumnes de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu bon rendiment acadèmic i, per tant, han obtingut molt bones qualificacions.

A l’acte, que ha tingut lloc a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), hi han assistit les directores dels instituts Jaume I i Marta Mata, a més de professors i professores, i la responsable de Repsol, Maria Luisa Marqués.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha dirigit als alumnes, pares, mares, directors de centres i autoritats afirmant que “avui és un dia molt especial per a tothom, però, especialment, per a aquells que han tingut un reconeixement”. Així, el batlle ha felicitat els alumnes pel seu esforç i ha destacat el treball del Govern municipal per “incentivar els joves, perquè tinguin la millor formació i siguin millor persones, tot col·laborant en una millor societat”.

Pere Granados ha  volgut esmentar el projecte europeu on participen més de 300 entitats, entre regions de l’Arc Llatí, com també universitats d’arreu. Es tracta del Sustainable Tourism & Community, el kick off del qual va ser a Salou. Referent a aquest tema, el batlle ha explicat que “volem que el nostre municipi sigui intel·ligent, responsable i sostenible”; i que “ la sostenibilitat l’hem de treballar, dia a dia, per tenir una millor societat en el present, però, sobretot, per a preservar-lo per a generacions futures”.

L’alcalde ha tancat els seus parlaments fent una referència a la figura d’Albert Einstein, concretament, a unes màximes seves relatives a la força de voluntat de cada persona.

Per la seva banda, la regidora de l’Àrea d’Ensenyament, Julia Gómez, ha dit que “invertir en formació és el millor que pot fer l’Ajuntament pels nostres joves”. Així mateix, ha felicitat “els alumnes que han superat moments de molts nervis i de molta feina i que han obtingut les màximes qualificacions”; a la vegada que ha tingut bones paraules pels pares i mares i pels professors i professores i equips directius dels centres, tot agraint-los, cada dia, la feina que fan amb els estudiants. L’edila també ha agraït a l’empresa Repsol la seva aportació, consistent en el patrocini de dues beques, que ha atorgat la representant de l’empresa, María Luisa Marqués.

Han estat 10 els estudiants que han estat premiats per les seves bones qualificacions, amb una beca de 1.282 €, per poder continuar amb els seus estudis. Vuit dels reconeixements han estat lliurats per part de l’Ajuntament, de mans de l’alcalde Granados i la regidora Gómez, mentre que les dues beques restants les ha lliurat la responsable de Repsol, María Luísa Marqués, com a patrocinador de les mateixes.

L’estudiant de segon curs de batxillerat i últim curs de cicles Formatius de Grau Superior amb Matrícula d’Honor que ha destacat pel seu rendiment és Robert Cherta Roig, alumne de l’Institut Jaume I.

Els alumnes de Batxillerat que han estat premiats són: la Laura Aguiló Travé i l’Oriol Castro Sanz, de la modalitat d’Humanitats i Ciències Socials; la Valerie Sabino Berroa i la Ingrid del Castillo Morata, de la branca de Ciències i Tecnologia; i la Luna Fernández Miranda, de la modalitat artística, tots ells alumnes de l’Institut Jaume I.

La Comissió avaluadora de les Beques per a estudis universitaris ha acordat atorgar la Beca que ha quedat deserta de la categoria de Matrícula d’Honor a l’alumna que hagi obtingut la millor nota de Batxillerat, entre els alumnes de les tres modalitats de Batxillerat. Examinades les notes obtingudes pels alumnes que resten sense ajuts, s’ha acordat per unanimitat, concedir la beca a l’alumna Alba Fernández Miranda, de l’Institut Jaume I.

De cicles formatius, ha destacat l’estudiant Lázaro Gimeno Lahoz, que també l’ha estudiat a l’Institut Jaume I.

Per part de Repsol, s’han lliurat dues beques a estudiants de Batxillerat. Una a Mercè Balañà Cantos, de la branca d’Humanitats i Ciències Socials; i l’altra a Carolina Bosch Marín, de la modalitat de Ciències i Tecnologia, les dues alumnes de l’Institut Jaume I.

Finalment, un cop s’han lliurat els premis, l’esportista d’elit, graduada en Treball Social i màster en Projectes de Desenvolupament, Cristina Lara Pérez, ha volgut compartir la seva experiència amb la conferència: “La carrera cap al meu somni”, una ponència per transmetre als alumnes els valors de l’esforç.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.