L’Ajuntament inicia la instal·lació dels jocs esportius i de lleure al parc de la zona de Mas Mainer

L'Ajuntament inicia la instal·lació dels jocs esportius i de lleure al parc de la zona de Mas Mainer

L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana els treballs complementaris a la urbanització del parc de la zona de Mas Manier, que han de dotar la zona verda d’una zona esportiva, així com de més mobiliari urbà i arbrat. S’instal·laran dues cistelles d’Street bàsquet, i paviment per a la pista esportiva. Igualment, es construiran dues pèrgoles —una a la zona enjardinada d’accés i l’altra a la zona de jocs infantils— i s’instal·larà el mobiliari urbà, amb bancs i papereres. Finalment, es plantaran 18 nous arbres, 10 dels quals seran til·lers i 8, lledoners. El pressupost d’aquesta fase és d’uns 45.000 euros, i els treballs han estat adjudicats a l’empresa Construccions Vilella, amb la previsió d’enllestir-los en un mes.

En un futur, l’Ajuntament preveu ampliar la zona de jocs infantils amb una gran estructura en forma de cúpula, amb xarxes, cordes, ponts, entre altres elements.

L’impuls del Pla de Millora Urbana 6.01 Mas Mainer de Reus, promogut per Unifamiliar Sant Jordi, S.A. ha dotat la zona nord de la ciutat amb una nova gran zona verda de 5.970m2. El projecte ha conservat elements patrimonials originals: elements vegetals, dos eucaliptus de grans dimensions; i dos elements arquitectònics, una glorieta i un antic dipòsit d’aigua. La promotora també instal·larà diferents elements de jocs infantils. El parc consta de dos zones de paviment continu de formigó, una zona amb sauló, dos passos amb peces ceràmiques i diferents zones enjardinades amb gespa, plantes arbustives i arbrat, amb equipament de xarxa de reg. També consta d’enllumenat i mobiliari urbà, format per dos bancs longitudinals de formigó, i una font.

Una vegada completat, el nou parc de la zona de Mas Mainer tindrà un primer àmbit d’accés enjardinat, a tocar de l’avinguda de l’Onze de setembre; un segon àmbit que acollirà una zona de jocs infantils; i un tercer àmbit, a tocar del mur que limita amb la via del ferrocarril, on s’hi instal·larà la zona esportiva.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.