400 ALUMNES S’HAN FORMAT EN EL PROGRAMA PICE DURANT EL 2017 A LA CAMBRA

400 ALUMNES S'HAN FORMAT EN EL PROGRAMA PICE DURANT EL 2017 A LA CAMBRA

En els dos últims anys prop de 700 joves han participat del programa de formació i ocupació

Avui s’han lliurat els diplomes a l’última promoció de 2017

La Cambra de Comerç de Reus continua treballant en la línia de formar i també inserir als joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació d’integració laboral que ofereix la corporació. Hores d’ara, comptabilitzant els resultats de l’any passat, prop de sis-cents joves d’entre 16 i 29 anys han obtingut una qualificació professional que els capacita per incorporar-se al mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball a desenvolupar.

Precisament avui dimecres, en un acte realitzat a la sala d’actes de la corporació, s’han lliurat els diplomes al centenar d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats a diverses activitats laborals que permet, en molts casos, dotar-los d’una sèrie de competències essencials per poder accedir, amb garanties, al mercat laboral.

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.