L’Ajuntament de l’Albiol organitza el campus d’estiu The five senses, que combina esport i anglès

L’Ajuntament de l’Albiol ha obert la inscripció per al campus d’estiu The five senses que combina activitats esportives i anglès i que es desenvoluparà entre el 26 de juny i el 28 de juliol. Aquesta és la primera activitat d’aquest tipus que organitza el Consistori i té per objectiu oferir activitats educatives i lúdiques als infants del municipi i ajudar les famílies a conciliar la vida familiar i laboral.
 
La inscripció al campus es pot fer per setmanes i s’adreça a infants i joves de 3 a 12 anys. L’horari és de 9 a 13h de dilluns a divendres, tot i que ofereix el servei d’acollida cada dia de 8 a 9 h i de 13 a 14h. Les activitats previstes per cada dia de la setmana combinen l’anglès amb la pràctica esportiva de futbol, bàsquet, o bàdminton, jocs de psicomotricitat, arts&crafts i jocs d’aigua, a més d’una excursió cada divendres. Cada setmana tindrà un dels sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust) com a element protagonista.
 
El preu per setmana és de 20 euros per a veïns empadronats a l’Albiol i de 30 euros per a persones no empadronades al municipi. Pel que fa a l’acollida, el preu de és de 10 euros la setmana per la franja de matí i 10 euros la setmana per la franja de tarda en tots els casos.
 
Les activitats van a càrrec dels tècnics superiors d’Animació i activitats fisicoesportives i mestres Mònica Farran i Marcel Folc, i de la llicenciada en filologia anglesa Rita Prats.
 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.