L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

subvencions

Fins al 30 de juny entitats esportives i d’altres que generin activitats relacionades amb l’esport podran sol·licitar les subvencions proposades pel consistori

La Regidoria d’Esports ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva, entre l’1 de setembre de 2019 al 31 d’agost del 2020,

La convocatòria està dotada amb 170.000 euros, ampliables en 12.000 euros en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries; i es distribuiran segons els mòduls següents:

  • 56.600 euros per a “Esport Base 1”.
  • 11.400 euros per a “Esport Base 2”.
  • 28.000 euros per a “Participació Activitats Esportives Regulars”.
  • 20.000 euros per a “Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries”.
  • 54.000 euros per a “Transport”.

El termini màxim per a presentar instàncies de sol·licitud finalitza el 30 de juny. El tràmit de sol·licitud és telemàtic i és necessari el certificat digital de l’entitat o bé el idcat mòbil del president en representació de l’entitat.

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció:

  • Esport Base 1: Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i/o que suportin el cost d’ús d’instal·lacions esportives. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formin part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.
  • Esport Base 2: Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formen part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.
  • Participació en Activitats Esportives Regulars: Es valoraran les activitats esportives regulars desenvolupades per les entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp, excloses les activitats de lleure o de competició de lleure del municipi (lligues de futbol 7, futbol sala, bàsquet, veterans…), amb esportistes majors de 18 anys.
  • Organització d’Activitats Esportives Extraordinàries: Es valoraran les organitzacions d’activitats esportives extraordinàries desenvolupades fora de les competicions regulars adscrites a les federacions esportives (lligues, copes, campionats oficials,…). Preferentment, les que tinguin com a objectiu la promoció esportiva de base i/o aquelles que tinguin per objecte convocar activitats esportives a la ciutat i que portin el nom d’aquesta. Les organitzacions d’activitats es podran desenvolupar en instal·lacions pròpies o instal·lacions esportives municipals. Les que es desenvolupin en instal·lacions esportives municipals hauran de disposar del vistiplau de l’organisme gestor de les mateixes, almenys amb 120 dies d’antelació, i els compromisos dels organitzadors de fer-se càrrec de les despeses d’ús.
  • Transport: Es valoraran les activitats esportives regulars o extraordinàries, desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip a nivell internacional, estatal o català, en categories juvenils o absolutes i per entitats d’esport de discapacitats físics, psíquics o sensorials, i que requereixin de transport per als desplaçaments.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.