L’Ajuntament organitza dues neteges populars en espais naturals del municipi

  • En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

• La neteja popular tindrà lloc el dissabte 13 de maig a Mont-roig i el dissabte 27 de maig a Miami Platja

 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’adhereix, un any més, a la campanya Let’s Clean Europe!, que ha arribat a la seva quarta edició. Així, aprofitant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, s’han organitzat dues neteges populars en espais naturals del municipi. Un dels principals objectius d’aquestes accions és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. En aquest sentit, es vol promoure la recollida d’aquestes restes abocades il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

La primera actuació tindrà lloc el dissabte 13 de maig de 9 a 14 hores a la Rassa d’en Ximet amb el Barranc de Vilanova de Mont-roig. La segona trobada serà el dissabte 27 de maig, en el mateix horari, al barranc de la Cala Califòrnia de Miami Platja. Els participants en aquestes accions voluntàries rebran guants i bosses de plàstic perpoder recollir els residus que posteriorment seran separats per poder fer la recollida selectiva. També se’ls obsequiarà amb un petit esmorzar.

Cal recordar que la darrera edició d’aquesta campanya va comptar amb més de 5.800 actuacions de neteja a tot Europa, de les quals 175 es van realitzar en els municipis catalans. De fet, Mont-roig i Miami Platja hi van participar per primera vegada i fruit de la iniciativa es va rebre un diploma agraint la dedicació i esforç per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix.

En aquest sentit, aquest programa es presenta com una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre la generació de residus i contribuir a la millora del comportament de la població.

unnamed (1)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.