L’Ajuntament presenta una web moderna i renovada amb tota la informació de les entitats de la ciutat

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus ha presentat una nova web moderna i renovada per millorar la comunicació amb les entitats i donar-los més visibilitat. El nou portal, que es pot consultar a entitatsreus.cat, suposa “millorar la comunicació i continuar avançant en les línies estratègiques de la regidoria dins el Pla d’Acció Municipal de suport a les entitats locals”, tal com ha explicat Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques.

Un dels aspectes remarcables és que la nova web està adreçada a totes les entitats, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació. Aquesta nova versió del portal té un disseny renovat, més modern i centrat en les entitats. És una web accessible des de tots els dispositius millorant així la visualització de la informació a aquells usuaris que accedeixen des de mòbils o tauletes.

La diagnosi i la sessió participada amb les associacions de veïns en una de les línies de treball que era la comunicació amb l’Ajuntament van consensuar entre d’altres una proposta que era la possibilitat de tenir una pàgina web que centralitzés i vehiculés tot el que fa referència a les entitats de la ciutat.

Pretén ser una eina a disposició de les entitats per vincular-les facilitant el seu treball en xarxa i la seva interacció amb la resta de la ciutadania donant suport a la difusió de les seves activitats i projectes.

L’estructura és simple per tal de no crear confusió i cadascun dels apartats està tractat d’una manera personalitzada a nivell de contingut i d’imatges. La foto d’inici són persones que pertanyen a diferents entitats de la ciutat. La pàgina web inclou un directori de totes les entitats municipals.

La regidora Montserrat Caelles, ha manifestat que “en definitiva presentem una pàgina accessible, senzilla, fàcil, autogestionable, dinàmica, canviant, propera al servei de les entitats de la ciutat i de la resta de regidories de l’Ajuntament que vulguin donar a conèixer i fer difusió dels seus projectes i activitats al teixit associatiu reusenc”.

Valoració Estiu de les Entitats
Durant la presentació de la nova web, la regidora de Relacions Cíviques ha fet balanç també de la campanya l’Estiu de les Entitats, organitzada per la mateixa regidoria en col·laboració amb l’Agència Reus Promoció. Un total de 312 persones de diferents entitats de la ciutat han gaudit aquest estiu de la campanya, que per cert, s’allargarà fins a finals d’any perquè ja hi ha quatre sol·licituds d’entitats que s’hi volen acollir durant el pròxim mes d’octubre.

Montserrat Caelles ha manifestat que “estem molt contents de la bona acollida del programa, que ha crescut un 34% respecte la primera edició, que es va fer l’any passat. Creiem que és una dada molt bona, hem incrementat en 80 persones, perquè hem de tenir en compte que l’estiu ha estat encara clarament marcat per la situació pandèmica”.

S’ha fet una oferta més àmplia que en la primera edició ja que s’han inclòs els nous tallers i activitats que s’han posat en marxa al Gaudí Centre i el passeig de la boca de la Mina amb una passejada guiada.

Les entitats que hi han participat fins ara són el Taller Baix Camp, Fundació Esclerosi Múltiple, Ajuda’ns a Ajudar, Casa de Misericòrdia, Judo Sakura, Dones Ganxetes, Enginyers de Tarragona, Esplai Fem-nos Amics, Casal Juvenil Jaume I,  Alzheimer, Grup Cultural de Misericòrdies de Reus, i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.