L’Ajuntament valora la pròrroga de mesures de protecció

L’Ajuntament demana a la ciutadania que mantingui l’esforç per reduir el risc de rebrot a Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, han demanat a la ciutadania de Reus que mantingui l’esforç que està fent per reduir el risc de rebrot a la ciutat. Pellicer i Subirats han comparegut aquest divendres, 4 de setembre en roda de premsa per valorar la pròrroga de les mesures de prevenció adoptades pel departament de Salut de la Generalitat per reduir el risc de rebrot a Reus; i han insistit en el doble missatge de tranquil·litat i alerta a la ciutadania: les mesures adoptades i l’esforç de la ciutadania està fent baixar el risc de rebrot; tanmateix l’índex de rebrot continua sent alt, i es fa necessari mantenir les mesures de prevenció i l’esforç.

L’Ajuntament de Reus treballa de manera coordinada amb el departament de Salut de la Generalitat i coincideix en què gran part dels contagis tenen lloc en l’àmbit social, en les trobades amb la família i amb els amics. En aquest sentit, la pròrroga de les mesures adoptades van encaminades a evitar els focus que s’han detectat de més risc: limitar les trobades socials i prendre les mesures de prevenció bàsiques (neteja de mans, mantenir la distància social i ús correcte de la mascareta).

Amb tot, Pellicer i Subirats han agraït l’esforç de la ciutadania que està fent un esforç per complir les mesures de prevenció; i, en especial han agraït l’esforç que estan fent els sectors del comerç, la restauració i l’oci nocturn.

L’Ajuntament de Reus també manté vigents les mesures de prevenció adoptades pel comitè d’emergències; alhora que dona continuïtat a la tasca d’acció comunitària fonamentada en la informació a la ciutadania a través dels educadors de Salut, els Voluntaris de Protecció Civil i la Guàrdia Urbana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.