L’Àliga protagonista de la bossa de Misericòrdia de La Fira Centre Comercial

L’Àliga de Reus és l’element del seguici triat per a ser el protagonista de l’homenatge que La Fira Centre Comercial realitza cada any a les festes patronals de la ciutat. Mentre que l’any passat l’element triat va ser el Lleó Petit, enguany, aquesta bossa commemorativa presenta un disseny inspirat en un dels elements més emblemàtics de la ciutat: l’àliga de Reus. 

Aquest símbol icònic de la ciutat cobra vida en el disseny de la bossa, que és tant un tribut a la tradició com un element divulgatiu destinat a difondre els elements característics de la ciutat. A més, La Fira ha fet lliurament d’algunes mostres d’aquest obsequi al grup de portadors de l’àguila petita, a manera d’agraïment per la seva implicació en la tradició de la ciutat.

Aquesta bossa tote commemorativa està ja disponible per a tots els clients que visitin el centre comercial durant les Festes de la Misericòrdia, i es podrà recollir en el Punt d’Atenció al Client fins a esgotar existències. 

“Des de La Fira Centre Comercial ens enorgulleix ser reusencs Reus i contribuir a la celebració de les seves festivitats més importants. Aquesta iniciativa és un testimoniatge del nostre compromís amb la ciutat i el nostre desig de compartir l’alegria de les Festes de la Misericòrdia de Reus”, assegura Patricia Perugini, gerent de La Fira Centre Comercial, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.