L’Ànima, nou centre ocupacional

El Taller Baix Camp ha donat a conèixer el nou centre ocupacional L’Ànima, en una jornada de portes obertes. El nou equipament està previst que entri en funcionament a partir del proper setembre, i serà el quart que l’entitat té a la ciutat.

Els visitants han pogut recórrer les instal·lacions del nou centre de dia de l’entitat, que una vegada estigui en funcionament, donarà servei a unes 30 persones amb discapacitat intel·lectual.

El nou equipament permetrà desmassificar el centre ocupacional de Víctor Català, on l’entitat dona servei a gairebé 150 persones amb discapacitat intel·lectual. Un cop finalitzada l’obra civil, s’inicien tots els tràmits administratius que han de permetre l’arrencada de l’activitat amb l’inici del nou curs 23-24.

El centre s’ha construït gràcies al suport de l’Ajuntament de Reus que ha cedit els terrenys on s’ha construït l’equipament i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya. A més de la col·laboració de la Fundació Port Aventura, així com d’algunes empreses implicades en la construcció del nou espai.

L’acte de portes obertes ha comptat amb la presència de la Presidenta de la Diputació de Tarragona, a més de la Directora Territorial de Drets Socials Generalitat Catalunya, entre d’altres personalitats.

Junt amb el centre ocupacional l’Ànima que avui s’ha presentat, l’entitat també està construint una nova llar-residència amb capacitat per 12 places a la Masia Roig, així com l’ampliació del centre ocupacional de la mateixa Masia, que s’amplia amb 3 aules més.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.