L’Associació de concerts de Reus presenta la programació de concerts

L'Associació de concerts de Reus presenta la programació de concerts

Més de 22 activitats protagonitzaran la temporada 2020-2021 que coincideix amb el centanari de l’Associació de concerts de Reus

L’Associació de Concerts de Reus ha presentat aquest dimarts la seva programació per a la temporada 2020-2021, un cicle musical que començarà el dia 2 d’octubre i que s’allargarà fins al 29 de maig. Aquesta serà la primera de les dues temporades en que l’associació commemora el centenari de la institució, fundada el setembre de 1921, que es desenvoluparà al llarg de tot l’any 2021 i part del 2022.  

Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la temporada constarà d’un total de 22 activitats, incloent col·laboracions amb el Teatre Fortuny i l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

El primer concert de la programació tindrà lloc al Teatre Fortuny el dia 2 d’octubre, a les 21:00 h, amb el recentment creat Ballet Contemporani de Catalunya amb l’espectacle “Xoc Anti-Tempo”, en una producció participada també per la Fundació Teatre Fortuny.

De la programació destaca el concert del mític pianista croat Ivo Pogorelich interpretant Chopin que tindrà lloc el divendres 21 de maig, a les 21.00 hores, al Teatre Fortuny;  els quatre concerts de l’orquestra resident Camerata XXI-Ciutat de Reus; el ja tradicional Concert de Cap d’any a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès; o el jazz festiu amb La Vella Dixieland en el concert benèfic a favor, aquest any, de la Fundació Rosa Maria Vivar, organitzat conjuntament amb El Círcol el divendres de Carnaval.

També destaca l’òpera bufa La Canterina de F.J.Haydn, una producció del Teatre de les Comèdies dirigida musicalment i escenogràficament pels reusencs Marcel Pascual i Jordi Vall.

El cicle de cambra comptarà amb reconeguts músics reusencs com el violoncel·lista Roger Morelló, el Trio Brull-Salvadó-Mor, el saxo baríton Joan Martí Frasquier i Lluís Capdevila Trio. Per la seva banda, actuaran els pianistes Manel Camp i Vadim Palmov i l’Harmonie Ensemble-Orchestra, dirigit per Fabián Panisello, presentarà el Pierrot Lunaire de Schönberg amb la veu de la soprano Lorena Valero.

El regidor de Cultura, Daniel Recasens, destaca el centenari de l’entitat “com una fita importantíssima”, així com el fet que, temporada rere temporada, l’Associació s’està “engrandint, modernitzant i adaptant a les exigències actuals”.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.